>Benzinegeld bij vakantiehuisje

>Vakantiehuizenaanbieder Novasol geeft klanten bij een geboekte vakantie een deel van de benzinekosten terug. In deze tijd van onzekerheid in het vliegverkeer en hoge benzineprijzen, is dit een ideale mogelijkheid om te genieten van een heerlijke vakantie met de auto. De actie geldt voor geboekte vakanties in de periode van tot 30 juni. Novasol zorgt ervoor dat haar klanten ‘gratis’ bij de vakantiebestemming aankomen door de benzinekosten van de heenweg, te vergoeden, tot een maximum van 1.250 km. Meer dan 28.500 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de Novasol groep, deel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide en is daarmee volgens eigen zeggen de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. Novasol heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Voor meer informatie en boekingen : www.novasol.nl/bijtanken

Over NOVASOL

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.