>Camping beginnen op je 50-ste

>Op je 50-ste nog een eigen camping beginnen ergens in Nederland, kan dat? Lees het verhaal in de Leeuwarder Courant: “‘Officieel is de camping een eenmansbedrijf dat ik samen run met mijn vrouw. Maar als ik alle vaste en wisselende vrijwilligers en stagiairs meetel, denk ik dat we uitkomen op een dagelijks bezetting van een man en vooral vrouw of vijf. We krijgen hier de meest uiteenlopende jongeren, dat is een van de leukste dingen van het werk. Van ‘sprokkelstagiairs’ van zorginstelling Van Boeijenoord die komen helpen met het snoeiwerk, via maatschappelijke stagiairs uit het middelbaar onderwijs en mbo’ers die hier een werkervaringsplaats vinden, tot studenten van de Nederlandse Hogeschool voor het Toerisme in Breda. Je leert elke dag, dat is ook één van mijn stokpaardjes. En niet alleen om als ‘opa’ mijn wijsheden te spuien, ik leer zelf ook heel veel van de frisse blik waarmee jongeren naar dingen kijken.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.