>Landal opent grootste locatie

>Landal heeft op haar park Domein De Schatberg in het Limburgse Sevenum haar grootste accommodatie geopend. De vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 32 personen, minder kan ook omdat de ruimtes ook afzonderlijk verhuurd kunnen worden. Het huis is geschikt voor maximaal 32 personen en is opgebouwd uit tien tweepersoonsslaapkamers, drie appartementen voor vier personen, een grote woonkamer, keuken, badkamer voor mindervaliden en sauna’s.  De tweepersoonsslaapkamers zijn volgens Landal vergelijkbaar met een driesterren hotelkamer. Alle kamers en appartementen beschikken ook over een eigen badkamer.
Het grote huis is zo ingedeeld dat de slaapkamers en appartementen ook zelfstandig verhuurd kunnen worden. De woning ligt aan het meer, op korte afstand van de parkvoorzieningen, waaronder zwembad en restaurants.
Naast de nieuwe 32- persoons groepsaccommodatie beschikt De Schatberg op dit moment over vier twaalfpersoons- en zes tienpersoons woningen. De eerste categorie wordt binnenkort uitgebreid met nog eens twee woningen en de tweede categorie met nog vier woningen.  (Bron: Misset Horeca)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.