>Logeren op (te) gekke plekken

>

>Logeren op (te) gekke plekken 8

Ontdek ruim honderd van de best bewaarde geheimen van Nederland, België en Frankrijk. Het Boek ‘Logeren op (te) gekke Plekken’ ligt vanaf nu in de boekhandel.  Logeren op (te) gekke plekken is een leidraad voor liefhebbers van originele uitstapjes. Voor avonturiers en romantici met een diepgewortelde hang naar klassieke Amerikaanse trailers, oude graansilo’s, reddingsboten en vuurtorens. Maar evengoed voor gezinnen en families met een voorliefde voor boomhutten, tipi’s, ecohuisjes of chique campings
Een jongensboekachtige sloep in het Canal du Midi bijvoorbeeld. Een authentieke Amerikaanse trailer in de luwte van de Pyreneeën of een vrolijke zigeunerwagen op een piepklein eilandje in het Alkmaardermeer. Een oude boswachterswoning in het Overijsselse Vechtdal, of een havenkraan die uitkijkt over het Friese Harlingen en de Waddenzee. Een Limburgs kasteel of een loft in Parijs. Er is voor ieder wat wils.
Titel: Logeren op (te) Gekke Plekken, ISBN: 9789077090527,  Formaat: 150 x 210 mm (staand),
Prijs: €17.95, Verkrijgbaar: boekhandels en warenhuizen Nederland & België.

0

One Response

  1. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.