>Moerassafari op Hoge Veluwe

>

>Moerassafari op Hoge Veluwe 9

 Moeras? In Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Dat is er wel degelijk. Boswachter Henk Ruseler laat tijdens de moerassafari op vrijdag 18 juni zien waar het moeraslandschap van het Park zich bevindt en welke bijzondere plantensoorten hier leven. Op het Deelense Veld ligt het hoogveenmoeras van De Hoge Veluwe. “Het aantal plantensoorten op het Deelense Veld is verbazingwekkend” zegt Ruseler. Deelnemers kunnen genieten van bloeiende orchideeën, vleesetende plantjes en velden vol met bloeiende beenbreek, een gele bloem die op de Rode Lijst van zeldzame plantensoorten staat.”
De moerassafari start op vrijdag 18 juni aanstaande om 18:30 uur bij het Bezoekerscentrum in het Park. Vanaf daar vertrekken de deelnemers op de fiets naar het Deelense Veld. Om 22:30 uur is de safari afgelopen. De kosten voor de moerassafari bedragen € 50 per persoon. Dit is inclusief entree Park en een hapje en een drankje. Meer informatie of reserveren via www.hogeveluwe.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.