>Museum voor StarWars-fan

>

Dat er op St. Maarten veel te beleven is weten veel mensen al. Wat velen echter niet weten, is dat er in Philipsburg een museum is gewijd aan de man achter Stars Wars. De wereldberoemde make-up artiest Nick Maley woont en werkt op St. Maarten. Gelegen in de gezellige drukte van Old Street in Philipsburg ligt het museum van Nick Maley genaamd ThatYodaGuy. In 2003 zijn Nick en zijn vrouw Gloria gestart met het museum. Sindsdien is het een enorme trekpleister voor echte Star Wars liefhebbers. Nick Maley heeft in de loop der jaren een enorme staat van dienst opgebouwd door onder andere mee te werken aan films als Superman 1 & 2, Highlander, The man with the golden gun en natuurlijk Star Wars. Zijn grootste meesterwerk blijft echter Yoda uit Star Wars. Yoda is te bewonderen in het museum en met enig geluk treft men hier Nick Maley zelf aan. Zijn prachtige creaties en kunstwerken kunnen zowel bezichtigd als gekocht worden. De kunst is volgens hem met name geïnspireerd door de prachtige omgeving van St. Maarten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.