>Nachtje slapen in Artis

>Deze zomer geeft Artis voor het eerst in haar geschiedenis zes overnachtingen weg. Een onvergetelijke ervaring. Alleen, in het pikkedonker, oog in oog met de leeuwen, haaien of gorilla’s. Om vervolgens wakker te worden met het gezang van de gibbons. Iedereen die via www.artis.nl een kaartje koopt maakt kans. Alles kan en bijna alles mag. Slapen in het Aquarium, op Lemurenland of voor het Leeuwenterras? De meest originele inzendingen worden beloond.  De droomnachten vinden plaats op zes zaterdagen. Vanaf de middag staat Artis dan in het teken van de ZOOmeravonden en kunnen de winnaars genieten van optredens van Tim Knol, Huub van der Lubbe, Wende Snijders of Jenny Lane. Na zonsondergang, als Artis haar hekken sluit en iedereen vertrokken is, staat voor de winnaars een heus Auping-bed klaar. De volgende dag is er een lekker ontbijt uitkijkend over de Afrika Savanne met giraffen, zebra’s, gnoes, springbokken en parelhoenders.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.