>Nieuw luxe cruiseschip gedoopt

>

>Nieuw luxe cruiseschip gedoopt 9

The Yachts of Seabourn heeft er een zusje bij: Seabourn Sojourn. Niemand minder dan Brits supermodel Twiggy is peetmoeder van het cruisejacht en doopte haar tijdens de naamgevingceremonie op de Theems in Londen. Sojourn is het vijfde jacht van de cruiserederij en de tweede van drie ultraluxe jachten die worden gelanceerd in een periode van drie jaar. De suites-only Sojourn biedt ruimte aan 450 gasten die kunnen genieten in de vier restaurants, zes bars en lounges en de spa die maar liefst twee dekken beslaat. De inauguratie-viering neemt twee dagen in beslag, op zondag 6 juni start de Sojourns maiden voyage die haar op vrijdag 18 juni naar Amsterdam brengt. Deze zomer gaat ze 12 en 14-daagse reizen uitvoeren naar de Baltische staten, Scandinavië, Rusland en Schotland.
De Seabourn Sojourn is gebouwd op de T. Mariotti scheepswerf in het Italiaanse Genua. De Sojourn beschikt over 225 ruime suites, waarvan de meeste met privéveranda. Wie het toppunt van luxe wil boekt een Wintergarden Suite, met eigen solarium, of een Signature Suite aan de voorkant van het jacht en met uitzicht dat vergelijkbaar is met dat op de brug. Onderdompelen in luxe kan ook in het twee dekken tellende Spa met Kneipp Walk, kruidenbad en aroma stoombad met zoutinhalatie. Verder biedt de Sojourn vier restaurants en zes bars en lounges. Kennismaken met de Sojourn kan tussen juni en november 2010 extra voordelig. Deze zomer vaart ze naar het noorden en rondom Schotland, in het najaar wordt het Middellandse zeegebied verkend.  www.seabourn.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.