>Nieuwe wandelformule Pieterpad

>

Vanaf nu is het ook mogelijk om het Pieterpad te lopen als kampeertrektocht zonder te hoeven sjouwen met een zware rugzak. Tot nu toe was het wel mogelijk om over een deel van het Pieterpad je bagage te laten vervoeren van “Bed and Breakfast” naar “Bed and Breakfast”. De liefhebber van wandelen en kamperen moest  tot nu toe echter zelf zijn bagage dragen. Wandelorganisatie “Op Stoute Schoenen ” organiseert nu ook een kampeerwandeling met vervoer van tentje en bagage over alle 25 etappes van het Pieterpad .
Er wordt uitsluitend overnacht op vooraf gereserveerde natuur- en boerderijcampings aan of dichtbij de route. Wanneer een camping niet direct aan de route ligt word je opgehaald door een busje van de organisatie.
Om het niveau van B&B te benaderen wordt elke ochtend gezorgd voor een stevig ontbijt en lunchpakket.
Wandelaars kunnen elk jaar kiezen hoeveel en welke etappes ze lopen. Zo kan het Pieterpad in één of meerdere jaren worden afgelegd . “Op Stoute Schoenen” speelt met deze formule in op de toenemende belangstelling voor wandelingen over lange afstandspaden, groene vakanties en low-budgetvakanties in eigen land. Meer informatie: www.opstouteschoenen.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.