>Oranjepret op de camping

>Reisorganisatie Ecamp heeft een ludiek WK-spel via haar website www.ecamp.nl gelanceerd:Grasmat of Hangmat? Deelnemers sluiten  zich eerst aan bij het Grasmat team – de voetballiefhebbers – of het Hangmat team – de groep die niets met voetbal op heeft. Vervolgens kan men via online spelletjes punten scoren. Alle deelnemers van het team dat de meeste punten weet te scoren winnen een vakantiecheque. Tussentijds maakt men kans op een keur aan andere prijzen. Bovendien krijgt de Hangmat groep gratis toegang tot een wellnessresort op de speeldagen van het Nederlands elftal. Voor meer informatie ga naar www.ecamp.nl/wk.
‘Omdat al veel bedrijven allerlei oranjegekleurde gimmicks als toeters, petten, poppetjes en andere mascottes weggeven willen wij op een wat andere manier inspelen op de WK-hype,’ zegt Ecamp marketing coördinator Alida Dorenbosch. ‘De pret en voldoening om via online spelletjes je tegenstander te verslaan is toch groter dan na je boodschappen een WK-attribuut te krijgen; online vermaak is leuk voor het groepsgevoel en je hoeft niets te kopen maar je maakt toch kans op prijzen.’

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.