>Prijs voor nieuw Frans hotel

>Het nieuwe hotel Esprit Montagne ontvangt zes maanden na opening dé publieksprijs van reizend Nederland: de Zoover Award 2010 voor ‘Beste hotel in Europa’. Esprit Montagne ligt in de Franse Alpen en wordt gerund door een Nederlands koppel. De jury bestaat uit gasten die een beoordeling op Zoover hebben achtergelaten.De Zoover onderscheidingen zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de Europese accommodaties en vakantiebestemmingen die in 2009 door de bezoekers van de in totaal 19 internationale Zoover websites als beste zijn beoordeeld.
Esprit Montagne, nieuwkomer op de markt, wist niets van het bestaan van deze Award af en was blij verrast toen zij bericht ontving dat ze door hun eigen gasten genomineerd was. “We zijn erg trots op deze publiekserkenning”, vertelt Alke Staal, eigenaar van het kersverse hotel. “We zien deze onderscheiding als een enorme aanmoediging voor en bekroning op het najagen van onze dromen.” Nog geen half jaar geleden waren Alke en zijn vriendin Anneke nog volop aan het klussen. In twee maanden tijd renoveerden ze een oud pand tot een gezellig chalethotel. Toen de metamorfose rond was, arriveerden direct de eerste gasten van het winterseizoen. “Het seizoen moest nog beginnen, dus het was erg spannend hoe gasten zouden reageren. Dat is nu overduidelijk geworden!” aldus Alke. “De reden waarom deze prijs ons is gegund, ligt in het thuisgevoel dat hier heerst. Mensen voelen zich welkom, op hun gemak in een knusse omgeving en genieten elke dag weer van culinaire hoogstandjes. Voor een nieuw etablissement is deze Award een droom. We zijn er bijzonder dankbaar voor.”
Hotel Esprit Montagne is een rustiek berghotel in het Franse bergdorp La Chapelle d’Abondance, dat in het populaire wandel-, fiets- en skigebied Les Portes du Soleil ligt. Het hotel heeft twintig kamers, een gastronomisch restaurant en veel verrassende services en faciliteiten. Het opende haar deuren voor het eerst met Kerst 2009, wordt gerund door de Nederlandse Alke Staal en Anneke Langenhuijsen en heeft inmiddels een internationale clientèle. www.hotelespritmontagne.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.