>Record zandsculpturenfestival

>Het Zandsculpturenfestival in Blankenberge is dit jaar aan z’n langste beeldenparcours toe. Na het Europees hoogterecord in Zeebrugge doet het festival nu een gooi naar het wereldrecord. De meting werd gedaan: 841,80 meter was genoeg om het langste zandsculpturenfestival ter wereld te zijn, goed voor een wandeling van ruim 2 uur. Momenteel wacht de organisatie op de officiële publicatie in het Guinness Book of Records. In Blankenberge kan je de komende maanden weer zandsculpturen gaan bewonderen. Door de grote hoeveelheid beelden en artiesten is het festival een maand vroeger gestart. Al vanaf 28 mei kan je het nieuwe thema ‘Reis om de Wereld’ ontdekken. Het festival loopt nog tot en met 31 augustus. www.zandsculptuur.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.