>Spot elanden met Zwedenpas

>Spot deze zomer in Zweden de koningen van het bos met de speciale Campingcard Scandinavia. De speciale pas van de Zweedse campingbond geeft je nu namelijk nog gemakkelijker toegang tot het allerbeste dat het land te bieden heeft: een topklassecamping én de garantie dat je ook echt elanden ziet.
Over een ding hoeven campeerliefhebbers zich geen zorgen meer te maken. Via http://plus.camping.se/campingcard/?Lang=en bestellen ze thuis de Campingcard Scandinavia, dit jaar direct met geldigheidsstempel. De Campingcard Scandinavia met geldigheidsstempel geeft voor omgerekend ongeveer 13 euro toegang tot de meer dan 500 campings in Zweden die zijn aangesloten bij de Zweedse campingbond (SCR).
Nog veel fraaier is dat reizigers met de Campingcard Scandinavia gemakkelijk losse elementen tegen korting aan hun vakantiebeleving toevoegen. Zo is een van de nieuwe trekpleisters het elandenpark van Isaberg. Niemand hoeft meer zelf op zoek naar de schuchtere dieren. Op het leefgebied van zes hectare van Isaberg Moose Park (www.isaberg.com) staan liefhebbers gegarandeert oog in oog met de koningen van het bos. Dankzij de behoorlijke ruimte kunnen de elanden zonder probleem voor nakomelingen zorgen.
De Campingcard Scandinavia is behalve in Zweden ook geldig in Finland, Noorwegen, Denemarken en een geselecteerd aantal campings in zestien andere Europese landen. De pas biedt een gratis verzekering op de camping met snelle in- en uitcheckmogelijkheden.
De Campingcard Scandinavia wordt ondersteund met de Zweedse campinggids, met jaarlijks twee miljoen gebruikers het belangrijkste toeristisch boekwerk van Zweden, en door de website www.camping.se.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.