>Strandbus rijdt in Noordwijk

>De zomer is nu echt begonnen. In badplaats Noordwijk zijn ze er helemaal klaar voor. Vanaf zaterdag a.s. rijdt hier ieder zomerweekend een felgekleurde gratis strandpendelbus Parkeer je auto gratis aan de rand van het dorp en de strandpendel brengt je met al je strandspullen direct naar het strand en weer terug. Zorgeloos naar het strand dus in Noordwijk. De strandpendel rijdt tot en met 5 september op zaterdag en zondag tussen 09:00 uur en 19:00 uur bij mooi strandweer en evenementen ongeveer iedere 15 minuten rechtstreeks van en naar het strand. Strandliefhebbers die langer willen blijven kunnen na 19:00 uur zelfs tegen gereduceerd tarief een taxi terugpakken naar de auto. In de strandpendelbus ontvangt men bovendien een nuttig informatieboekje met tips over Noordwijk, een proefmonster met zonnebeschermingscreme en een stapel voordeelcoupons t.w.v. duizenden euro’s. Voor meer informatie: www.noordwijk.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.