>Top-dj’s in Turks hotel

>Het hippe designhotel Adam & Eve in Belek, aan de Turkse Rivièra, dat vakantiegangers aantrekt die elke dag willen feesten en van top tot teen verwend willen worden, heeft aan de start van het zomerseizoen twee DJ’s gecontracteerd die tot de internationale top behoren. Op het programma staan op 4 juli DJ Roger Sanchez en op woensdag 4 augustus DJ Tiësto.
Met meer dan 4000 gasten beloven beide optredens een dansfestijn te worden op het hotelstrand aan de Middellandse Zee. Het hotel biedt haar 1000 gasten en ook bezoekers die niet in het hotel verblijven de keus uit drie all inclusive arrangementen voor het bijwonen van de optredens. De prijzen voor de zilveren, gouden en platinum arrangementen variëren van 100 euro tot 300 euro per persoon voor hotelgasten en van 125 tot 500 euro voor daggasten. Nederlandse reisorganisaties bieden vanaf 1119 euro per persoon een 8-daagse all inclusive vakantie naar Adam & Eve inclusief het bijwonen van het optreden van de top-DJ’s.
Wie verzekerd wil zijn van de beste plaats – direct voor het podium – boekt een gold package dat voorziet in  een eigen cocktailtafel met hapjes en drankjes. Platinum-gasten hebben speciale toegang tot de VIP-lounge en zijn verzekerd van persoonlijke service, cocktails en exotische hapjes gedurende het hele optreden. Na afloop van de optredens van de DJ’s wordt het dansfeest verder voortgezet in Disco Lab, waar tot in de vroege uurtjes dance music wordt gedraaid.
In de hoogseizoenmaanden juli en augustus is het elke dag feest in Adam & Eve, een zeer luxueus all inclusive designhotel. Het hotel dat plaats biedt aan 1000 gasten is uniek, hip en stijlvol. Op het programma staan dagelijks party’s, die plaatsvinden op een groot platform in de Middellandse Zee of in de palmentuin of in de indrukwekkende hotellounge met een 96 meter lange bar.
Een video-impressie is hier te vinden: http://snipurl.com/hotelturkey

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.