>Veel telefoontjes na noodweer Frankrijk

>

Alarmcentrale SOS International heeft woensdagochtend al tientallen telefoontjes gehad van Nederlandse vakantiegangers die in de problemen zijn gekomen door het noodweer in Zuid-Frankrijk. Door hevige regenbuien zijn verschillende campings onder water gelopen. De campinggasten zijn door de lokale autoriteiten geëvacueerd. Auto’s, caravans en tenten zijn op de campings achtergebleven. Veel Nederlanders zijn spullen kwijt geraakt. Vooralsnog zijn er bij de alarmcentrale geen meldingen binnengekomen van Nederlanders die als gevolg van de wateroverlast letsel hebben opgelopen.
De telefoontjes die de alarmcentrale binnenkrijgt, zijn afkomstig van mensen die hun camping hebben moeten verlaten en graag willen weten wat SOS International kan regelen voor hun achtergebleven auto’s, caravans en overige spullen. In het geval mensen hun vakantie willen afbreken en terug naar huis willen gaan, zal SOS International zich ontfermen over de achtergebleven auto’s en caravans. Verder informeert SOS International de bellers over de dekking van hun verzekering in deze specifieke situatie en welke mogelijkheden er zijn voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.