>Waar haal je de beste Engelse thee?

>

Ieder jaar looft The UK Tea Guild de Top Tea Awards uit aan locaties die de beste Britse thee serveren. Dit jaar sleepte The Black Swan Tea Room in Hemsley, North Yorkshire de titel ‘Top Tea Place 2010’ in de wacht. The Manor House Hotel in Castle Combe werd uitgeroepen tot ‘Top City and Country Hotel’ en de ‘Top London Afternoon Tea’ titel ging dit jaar uit naar Palm Court, onderdeel van het befaamde Langham Hotel. Palm Court staat bekend als de bakermat van de afternoon Tea traditie, waar sinds 1865 al thee wordt geserveerd aan de Londense high society.  Palm Court serveert de afternoon tea met keuze uit ruim 30 theesoorten, waaronder the Langham signature blend, uiteraard vergezeld van diverse sandwiches, taartjes en andere zoetigheden. Een thee sommelier helpt je bij het selecteren van de juiste smaak. The UK Tea Guild riep de prijs 145 jaar geleden in het leven om de typisch Britse thee traditie in ere te houden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.