>Wandelen door ruig Scandinavië

>

Overal ter wereld zie je backpackers, genietend van de reis en de bijbehorende vrijheid. Tot nu toe is het meest Noordelijke gedeelte van Europa hiervoor minder aantrekkelijk gebleken, maar dan enkel vanwege het ontbreken van de benodigde faciliteiten om in alle vrijheid rond te kunnen trekken.  Daarom heeft Scandinavian Summersports, in samenwerking met Fjällräven, een nieuw reisproduct in het leven geroepen om ook deze actieve doelgroep te kunnen bedienen.
Noord-Scandinavië heeft alle ingrediënten om een avontuurlijke reis te beleven. De eindeloze natuur,  de traditionele cultuur, uitdagende outdoormogelijkheden, exotisch wildlife en natuurlijk de Middernachtzon. Echter door de afstanden en de lage bevolkingsdichtheid is het vooral de infrastructuur die niet optimaal is voor de reiziger op zoek naar vrijheid.
Scandinavian Summersports heeft de oplossing hiervoor gevonden en biedt vanaf deze zomer de mogelijkheid aan om een backpack-trip vanaf de poolcirkel te starten! Op de luchthaven kan een compleet uitgeruste rugzak met de benodigde kampeeruitrusting afgehaald worden.  Vanaf daar kan het avontuur direct beginnen… met de bus, trein, auto of te voet. Tevens is het mogelijk om een iets meer uitgebreide kampeeruitrusting in combinatie met een huurauto te boeken. Nog steeds een groot avontuur, maar met iets meer comfort en gemak. Meer informatie is er te vinden op www.scandinaviansummersports.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.