>Club Med nu ook in Egypte

>

Club Med breidt haar aanbod verder uit. Zo wordt in december 2010 Club Med Sinai Bay in Egypte geopend. Dit 4Ψ (een eigen sterren-aanduiding van de organisatie) resort met exclusieve 5Ψ-zone wil een zomerse yearround bestemming zijn voor alle leeftijden.
Club Med Sinai Bay ligt in het puntje van de Golf van Aqaba en beschikt over een eigen Club Med privé strand en baai, waar het gehele jaar door genoten kan worden van warm en zonnig weer. Daarnaast zijn er verschillende excursiemogelijkheden naar de Egyptische oudheden, zoals het wereldwonder Petra in Jordanië.
De kamers zijn ingericht in Egyptische stijl met een hedendaagse touch… Ook is er entertainment voor kinderen van alle leeftijden in de Baby, Petit, Mini, Juniors’ Club Med en Club Med Passworld. En zoals het hoort bij een Club Med dorp is er een groot aanbod aan sportactiviteiten: waterskiën, duiken, tennis en golf. Liever ontspannen in de spa? Sinai Bay biedt spafaciliteiten waarop Cleopatra volgens het bedrijf jaloers zou zijn. Voor meer informatie en boekingen: www.clubmed.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.