>Frankrijk op je TomTom en iPhone

>

“Ping. Welkom in de Dordogne. De Dordogne wordt gezien als bakermat van de mensheid en bezit vele prehistorische grotten en vindplaatsen”. Slechts een voorproefje van wat men hoort als men met Ici Frankrijk de Dordogne inrijdt. Ici – Frankrijk vertelt onderweg over het Franse departement waarin men zich bevindt. In circa een minuut wordt een beeld geschetst van de kenmerken. Zo vertelt Ici over het landschap, de dorpjes en steden, de riviertjes, het locale eten & drinken en/of bekende wijnhuizen uit de streek.
Bij het passeren van elke departementsgrens praat Ici de bezoeker bij. De lange reis over de Route du Soleil wordt hiermee een interessante ontdekkingstocht door Frankrijk. Ter plekke kan men met Ici ontdekken wat er in het departement te doen is. Bovendien kan men zien wat andere departementen te bieden hebben.
Naast ingesproken teksten van de departementen geeft de app ook toeristische informatie van de Franse regio’s met prachtige illustratieve foto’s. De applicatie beslaat alle 96 departementen van Frankrijk gelegen in Europa, inclusief Corsica.  Ici – Frankrijk werkt zonder gebruik te maken van dure dataverbinding. Meer informatie is te vinden via www.iciphone.nl. Geïnteresseerden downloaden de app hier. De kosten zijn € 0,79. Gratis apps met Frankrijk tips voor op de TomTom zijn hier te downloaden. Een overzicht van alle apps met betrekking tot Frankrijk vindt men hier.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.