>KLM stuurt koffers per schip

>Vele honderden vakantiegangers zijn de afgelopen dagen zonder koffer op hun vakantieadres aangekomen als gevolg van enkele grote storingen met het bagagesysteem op Schiphol. Niet alleen het afgelopen weekend, maar ook in de nacht van dinsdag op woensdag ging het een paar keer flink mis met de automatische koffersorteerders, waardoor veel bagage niet op tijd het vliegtuig bereikte.
Schiphol bevestigde gisteren de problemen. „Het is heel erg vervelend allemaal, maar op dit moment is het systeem gelukkig weer op orde. De storing met een van de twee sorteerders kwam ook op een erg ongelukkig moment. Door de enorme vakantiedrukte liep het systeem daardoor vast.”(…)
„We doen er al dagen alles aan om iedereen alsnog zijn of haar koffer na te zenden. Bij veel mensen is dat gelukkig al gelukt, maar op sommige bestemmingen is dat gewoon erg lastig”, aldus een woordvoerster van Transavia. „Zo vliegen we op sommige Griekse eilanden maar een keer per week. Daar brengen we de koffers nu zelfs per boot naartoe.” (Bron: Telegraaf)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.