>Mountainbiken in Zwitserland

> De vakantiebestemming Gstaad in het Zwitserse Berner Oberland heeft zich met succes als mountainbike-regio op de kaart gezet. De gastheren van de tien daar ter plaatse gecertificeerde  bikehotels hebben daarom een aantrekkelijk arrangement samengesteld en lanceren  met Gstaad Saanenland Tourismus de „1e  Gstaader Mountainbikeweek“. Van 19 tot 25 september bieden zij sportieve deelnemers en op echt genieten gerichte mountain-bikers een aansprekend programma met tochten vol verrassende belevenissen naar de mooiste plekjes van het vakantiegebied.
Het arrangement bevat zes overnachtingen o.b.v. halfpension. Tot het programma behoren naast een welkomsaperitief vijf tochten onder begeleiding van ervaren mountainbike-gidsen voor technische tips, twee testmiddagen met top-mountainbikes van Bergamont en Specialised – georganiseerd door „Sputnik Bikeshop Zweisimmen“ – en ook een ongedwongen afscheidsavond in een berghut. Een dagelijkse pick-nick `s middags is ook in de prijs inbegrepen. Deze bedraagt 1310 ZwFr.in een 3*-hotel, 1490 ZwFr. in een 4*-hotel en 1610 ZwFr. in een 5*-hotel. De moeilijkheidsgraad van de tochten wordt bepaald door de wensen van de deelnemers.
Tot nu toe hebben tien hotels in het vakantiegebied zich volgens de strenge criteria van Gstaad Saanenland Tourismus als officieel bikehotel van de regio laten certificeren. Die bieden de gasten alles, wat zij voor een geslaagde actieve vakantie nodig hebben: van een af te sluiten ruimte voor de fietsen, een reparatie- en wasservice ter plaatse tot het verschaffen van kaartmateriaal, huurservice en aanspreekpartners, die van wanten weten. Voor fietsliefhebbers zijn er naast de mountainbikeweek in Gstaad ook andere aantrekkelijke hotel-arrangementen met extra service zoals speciale lunchpakketjes en wellness-aanbiedingen
www.gstaad.ch

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.