>Nu al wintersport boeken….

>

De mooiste vakanties beginnen met de juiste boeking. Voorpret voelt nog beter als je de ideale reis hebt geboekt en dan ook nog eens tegen een fijne aantrekkelijke prijs. Bij Club Med zijn vroege boekers tevens slimme boekers. Wie op tijd boekt kan namelijk nog keuzes maken; alle Clubdorpen zijn nog beschikbaar, alle data en kamertypes staan nog open en – handig voor gezinnen met kinderen – vroege boekers kunnen nog alle kinderopvangfaciliteiten reserveren. En dat wordt óók gecombineerd met kortingen die kunnen oplopen tot wel €200,- per persoon. Het is hoogzomer en dus een goede tijd om nú de Club Med winterzon of wintersportvakantie te boeken. Zie voor meer informatie en de voorwaarden www.clubmed.nl.
Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sporten. Het unieke concept waarbij naast verblijf en exquise maaltijden ook alle activiteiten zijn inbegrepen is een groot succes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren ‘80 is er zelfs een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2, aan het aanbod toegevoegd. Club Med omvat na bijna zes decennia groei meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (Gentil Organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.