>Op zoek naar surfkampioenen

>Kampioenen Rintje Ritsma en Dennis van der Geest gaan voor Club Robinson op zoek naar de ultieme ‘surf champ’ die hen van 16 tot en met 23 september zal vergezellen naar Robinson Club Soma Bay in Egypte. Daar nemen zij deel aan de champions clinic van surflegende Robby Naish, 23-voudig wereldkampioen surfen. De winnaar van deze Club Robinson Challenge 2010 mag 8 dagen lang de krachten meten met de kampioenen Robby, Rintje en Dennis en zal hiervan verslag doen op www.clubrobinson.nl
De ideale kandidaat is een bewuste levensgenieter die van 16 tot en met 23 september vrij kan nemen om, uiteraard geheel verzorgd, de uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten en culinaire lekkernijen van Robinson Club Soma Bay uit te proberen en deel te nemen aan de champions clinic van Robby Naish. Na inschrijving op www.clubrobinson.nl/challenge2010 worden 10 kandidaten uitgenodigd voor deelname op 21 augustus in Brouwersdam. Hier worden de kandidaten door Dennis en Rintje op de proef gesteld en getest op hun winnaars mentaliteit.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.