>Pirateneiland midden in Amsterdam

>Tijdens SAIL 2010, dat plaatsvindt van 19 tot en met 22 augustus in Amsterdam, pakt ING als sponsor uit met een drijvend pirateneiland. Aan de Bogortuin in de IJ-haven verrijst het ING Pirateneiland inclusief gestrand scheepswrak, het reusachtige Tall Ship de Götheborg en dagelijkse piratenshows voor jong en oud.
De schatkaart van het ING Pirateneiland die vandaag in de Telegraaf is gepubliceerd gebruik je om het Pirateneiland tot leven te brengen. Door de kaart voor de webcam van je computer te houden en een bezoek te brengen aan www.ing.nl/pirateneiland3d komt het eiland in 3D tot leven. Een bijzondere ervaring om al vast in de stemming te komen voor een ‘echt’ bezoek aan het ING Pirateneiland tijdens SAIL 2010 in Amsterdam. De schatkaart is ook vanaf vrijdag 23 juli te downloaden op de speciale SAIL-site van ING.
SAIL Amsterdam is gratis toegankelijk en start op19 augustus en duurt tot en met 22 augustus. De toegang tot het ING Pirateneiland aan de Bogortuin in de IJ-Haven is eveneens gratis voor jong en oud. Voor meer informatie, programma en openingstijden www.ing.nl/sail.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.