>Zimmerfrei.nl is live

>De website zimmerfrei.nl is officieel live. Naast de jaarlijkse gedrukte versie van Zimmer Frei bestaat er nu ook een online versie. Op zimmerfrei.nl kunnen particuliere hotels, pensions en bed & breakfast adressen in Duitsland geboekt worden. De accommodaties (ook wel Gästezimmer of Privatzimmer) kenmerken zich door een persoonlijk karakter en eerlijke kamerprijzen. De consument vindt hier geen zakenhotels, maar uitsluitend kleinschalige, voordelige accommodaties. Accommodaties kunnen eenvoudig gefilterd worden op bepaalde aanwezige faciliteiten (bijvoorbeeld ‘zwembad’, ‘rolstoelvriendelijk’, ‘wifi’ of ‘fietsverhuur’). Bij het aanvinken van een faciliteit worden de hotels die hier aan voldoen op de kaart getoond. Zo ziet de gast in één oogopslag welke accommodaties aan de zoekcriteria voldoen. Er kan geboekt worden zonder het gebruik van een creditcard, omdat het opgeven van creditcardgegevens voor veel consumenten nog altijd als onveilig wordt ervaren.
Zimmerfrei.nl is een autonome website met een oorspronkelijk karakter. Momenteel staan op zimmerfrei.nl enkele honderden accommodaties. Zimmerfrei.nl is een activiteit van Uitgeverij EVRON in Alkmaar.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.