>Kampeerkaravaan door Nederland

>Naar verwachting bereiken 1750 caravancombinaties aankomend weekend via de A27 het grootste kampeerdorp van Nederland. Deze kampeerliefhebbers gaan op weg naar het 40-jarige jubileumweekend van de Stichting Vrije Recreatie (SVR), de stichting die het ‘kamperen bij de boer’ stimuleert. De kampeervoertuigen van de 4000 gasten vormen ongeveer een totale lengte van 40 kilometer. Het spetterende jubileumfeest van de SVR wordt gevierd van donderdag 2 tot en met maandag 6 september 2010 op het recreatieterrein ’t Waal Oost en West, gelegen aan de Lek in Houten. Vanzelfsprekend komen de kampeerders niet allemaal tegelijk aan. “De gasten komen verspreid over de donderdag en vrijdag aan op het kampeerdorp. Het vertrek vindt plaats op zondagmiddag en maandagochtend”, aldus SVR-voorzitter Willem van den Berg.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.