>Kinderparadijs in de prijzen

>Naast de drie Apeldoornse topattracties wordt ook Kinderparadijs hoog gewaardeerd door haar bezoekers. Binnen een jaar is Kinderparadijs Malkenschoten te Apeldoorn drie maal genomineerd als leukste kinderuitje / dagje uit. Eind 2009 is het park in de NS Uitjestest van ErOpUit.nl uitgeroepen tot Het Leukste Kinderuitje van Nederland. Begin 2010 is het kinderparadijs genomineerd voor de ToerNed Award en nu is het genomineerd voor de DagjeWeg.NL Award. Bij alledrie nominaties waren grote landelijke attractieparken de tegenkandidaten en oordeelde het publiek.
Kinderparadijs Malkenschoten is in de NS Uitjestest als perfect betiteld, want die kreeg van de (groot)ouders een dikke 10. En zo heeft DagjeWeg.NL een selectie gemaakt van de best beoordeelde uitstapjes door bezoekers van de website DagjeWeg.NL en meldt over de categorie Kinderen: “Een dagje uit met kinderen is een vak apart, maar Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn weet kinderen te vermaken. ‘De kinderen genoten daar erg, dus dan doen wij het als ouders ook’, schreef een tevreden bezoekster”.
De lage toegangsprijs in combinatie met het aanbod lijkt vooral bij te dragen aan het succes van Kinderparadijs Malkenschoten. Kinderen wórden niet vermaakt, maar uitgedaagd om zich zelf te vermaken. De kleinste peuter geniet van de dieren op de kinderboerderij of de karpers in de vijver die zó uit de hand eten. Peuters die al wat groter zijn en kunnen lopen ontdekken al snel de speel-, doe- en bouwplekken. Kinderen kunnen volop spelen, hutten bouwen, waterfietsen en midgetgolfen. Er is een grote zandbak, een spannende doolhof en er zijn veel dieren die geaaid en gevoerd mogen worden. Voor grotere kinderen is er een klim- en klauterparcours, een wiebelbrug, klimtoren en kabelbaan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.