>Logeren aan de Engelse kust

>Ook in de nazomer is het heerlijk uitwaaien op de Britse stranden. Ontdek de spectaculaire kust tijdens een verblijf in één van de vele strandhuizen. Ze zijn in alle soorte en maten door heel Groot-Brittannië te vinden, overnacht bijvoorbeeld aan het goudkleurige strand van Mudeford Spit in Dorset. In de zomermaanden zijn hier maar liefst 350 felgekleurde strandhuisjes te huur. Liever iets meer privacy? Een tegen de rotsen gelegen, romantisch hutje in Devon heeft geen electriciteit, maar beschikt wel over een privé strand en houten hot-tub. De pastelkleurige chalets op het Isle of Wight hebben prachtig uitzicht op het Het Kanaal. Aan de idylische kust van Cornwall ligt in vissersstadje Mousehole de comfortabele cottage The Wharf. Of ga voor eco-vriendelijk, luxe en superhip in Selsey, West-Sussex. Seascape geweldige masterbedroom met een magnifiek uitzicht op zee in Oost-Sussex.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.