>Luxe zeilvakantie bij Grenada

>The Moorings opent vanaf oktober 2010 een nieuwe basis voor zeilvakanties in Camper & Nicholson Port Louis Marina in St. George’s in Grenada. Het is een bestemming waar het hele jaar door gevaren kan worden en The Moorings biedt bareboat charters aan die het mogelijk maakt met all-inclusive bemande jachten op verschillende routes om de Oostelijke Caribbean te verkennen. De vloot bestaat uit op maat gemaakte catamarans en monohulls van 35 tot 51 voet, gebouwd door de scheepsbouwers Robertson & Caine en Beneteau.  De basis op Grenada, gelegen in het zuiden van de Bovenwindse Eilanden, biedt direct toegang tot het vaargebied van Grenada en de Grenadines. The Mooring Chief Operating Officer Cheryl Powell: “Deze basis is een goed voorbeeld van de voortdurende zoektocht naar de beste vaargebieden, mooiste omgevingen en voor The Moorings gasten de meest gastvrije culturen ter wereld. Grenada biedt in dit opzicht de perfecte balans.” Rond Grenada liggen talloze eilanden en ankerplekken, zandstranden en historische plaatsen. Men kan er rumdestilleerderijen, specerijenplantages, watervallen en nationale parken bezoeken.
Grenada is het best te bereiken via directe en indirecte vluchten vanaf de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk naar Maurice Bishop International Airport.
James Beaver, Operations Director van Camper & Nicholsons Marinas zegt: “Zonder twijfel wordt Grenada een van de populairste bestemmingen voor The Moorings charterklanten. De zeilomstandigheden zijn uitstekend, het gebied is gastvrij en de Port Louis Marina is het ideale vertrekpunt om het gebied te gaan verkennen.” Voor meer informatie over zeilvakanties in Grenada, bezoek www.themooring.nl of bel 010 4149390.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.