>Maak eens een wijnreis

>

Voor de wijnliefhebber is oktober altijd een beetje bijzonder. Het is de wijnmaand, een uitgelezen moment om de wijnvoorraad aan te vullen voor de winter en de feestdagen. Voor die mensen, maar ook voor de gewone liefhebber of geïnteresseerde, heeft Cazebonne een arrangement samengesteld waarbij men de grote châteaux in Bordeaux kan bezoeken en de mooiste wijnen kan proeven.
De overnachting is gereserveerd in een 18deeeuws kasteel midden in de wijngaarden van het Bordeaux gebied en wordt beheerd door Nederlanders. ’s Morgens wordt hier het ontbijt geserveerd en de eerste avond ook het diner. In de dagen daarna staat één van de Grand Cru’s van de Médoc op het programma: Château Mouton Rothschild, Château Lafitte Rothschild, Château Giscours of Château Lynch Bages.
Daarnaast kan men naar keuze een bezoek brengen aan Pauillac, Margaux, Sauternes of Entre-deux-Mers. Cazebonne heeft op elke plek een authentieke wijnproducent geselecteerd. Voor de echte liefhebber bestaat de mogelijkheid (tegen een geringe betaling) een mini wijncursus van ongeveer twee uur te volgen in het nabij gelegen Saint-Émilion. Prijs: Euro 199 per persoon (vierdaags arrangement) o.b.v. 2 pers. Kijk op www.cazebonne.nl/pagina/bordeaux. Voor meer informatie en boekingen tel: 072 – 511 6111

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.