>Naar de spa in Turkije

>

Chocoladebehandeling.

Bamboe. Chocola. Koffie. Dat zijn de ingrediënten van de luxueuze nieuwe spabehandelingen van strandoase Hillside Su. Het hotel aan de Turkse Rivièra maakt volgens eigen zeggen een Hillside holiday hiermee nog een stukje relaxter. Wie toe is aan rust en zich even helemaal wil verstoppen voor de drukte, kan zich naar hartenlust onderdompelen in de wereld die Sanda Spa heet. Vriendinnenweekend, retraite of een honeymoon: bij Hillside Su ben je aan het juiste adres voor ontspanning. Lichaam en geest worden verfrist met behulp van authentieke massagetechnieken, oosterse wijsheden en natuurlijke producten.
Bamboo Miracle, Crystal Massage of Cocoa Touch – de namen alleen al doen de stress wegsmelten. Met de bamboebehandeling wordt lichaam en geest verfrist door een massage met behulp van verwarmde bamboe. Volgens oosterse wijsheden brengt bamboe geluk en vrede en wordt negatieve energie verjaagd. Liever een Crystal Massage? Bereid je dan voor op een combinatie van massagetechnieken – Shiatsu, Zweeds, Thais en Lomi Lomi – en het gebruik van kristallen die de energie weer volop door je lichaam laten stromen. En dan de Cocoa Touch, een behandeling met verwarmde cacaozakjes en cacao-olie. De bloedcirculatie wordt gereguleerd voor vitaliteit en de huid wordt gevoed. En bij al dat heerlijks komt nog de geur van chocola die garant staat voor een blij gevoel.
Wie op huwelijksreis gaat of een ander romantisch onderonsje te vieren heeft, zit bij Hillside Su helemaal goed. De exclusieve spa, het privéstrand en het zwembad met muziek onder water zijn in principe al genoeg voor een heerlijk ontspannen verblijf. De volledig witte slaapkamers maken het nog mooier, met de mogelijkheid te slapen onder de sterrenhemel. Er staat er behalve een king size bed in de kamer, een net zo groot en comfortabel exemplaar op het balkon.
Het trendy Hillside Su hotel ligt in de Konyaalti-streek, pal aan zee op tien minuten van het centrum van de stad Antalya.  Het relaxte ritme van loungemuziek is overal te horen, zowel in de vier bars, zes restaurants (o.a. sushi en Italiaans) als onderwater in het openluchtzwembad. Verder zijn er een enorme fitnessruimte, openluchtbioscoop, squash- en tennisbanen, Turks bad, sauna en spa met een keur aan behandelingen. Zie voor meer informatie www.hillsidesu.com.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.