>Ontspannen in de Franse Ardennen

>

>Ontspannen in de Franse Ardennen 9

Lucia Penninx meldt: “Wij hebben een prachtige privéparadijs in de Champagne Ardennen, Frankrijk op 3 uur rijden vanaf Utrecht. Voor max. 6 personen die willen genieten van de rust, stilte en een idyllische omgeving in de ongerepte natuur.” Over hoe dat zo gekomen is: “Sinds 1993 komen wij in de Franse Ardennen, op vakantie bij mijn vader. Na bijna 20 jaar in Amsterdam te hebben geleefd zijn wij in 2004, eerst één jaar op proef, in Frankrijk gaan wonen. De rust en de ruimte, de eindeloze natuur in de Franse Ardennen maakte dat wij na ieder weekendje moeite hadden terug te keren naar de drukte in Nederland. Dus zijn we maar gebleven!” Meer informatie over hun verblijf en hoe dat geboekt kan worden is te lezen op: www.LaBelleCampagne.fr

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.