>Racen door de bergen

>

Op zaterdag 14 augustus vindt in het Oostenrijkse Ischgl de internationale mountainbikewedstrijd ‘Ischgl Ironbike’ plaats. Dit jaar verschijnen er voor de 16e keer circa 1000 deelnemers aan de start, variërend van recreatieve mountainbikers tot professionals. Drie verschillende routes van 27, 48 of 79 kilometer garanderen een passende uitdaging voor alle deelnemers. Nieuw dit jaar is de masterclass voor vrouwen vanaf 40 jaar. Ook buiten de Ironbike kunnen bikers in Ischgl terecht. Speciale Bike Academies, 6 liften die consequent deel uit maken van de 1.000 km aan mountainbikepaden en uitdagende single-trails brengen bikers letterlijk, naar de top.
De Silvretta Mountainbike Arena is met meer dan 60 routes één van de grootste mountainbike gebieden van Oostenrijk. De trails variëren in lengte (5 tot 45 kilometer), hoogteverschil en moeilijkheidsgraad. Hierdoor is het gebied geschikt voor mountainbikers van alle niveaus. De twee mountainbikescholen Bike Academy en de Silvretta Bike Academy bieden technische trainingen voor beginners. Overnachten in de regio kan bijvoorbeeld in één van de Bike-hotels, die tevens speciale arrangementen aanbieden. Meer informatie over de ‘Ischgl Ironbike’ is te vinden op www.ischglironbike.com. Consumenten kunnen voor informatie over Ischgl terecht op www.ischgl.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.