>Slovenië gastland Vakantiebeurs 2011

>Slovenië presenteert zich op de Vakantiebeurs 2011 als ‘Gastland Europa’. Nederland is een belangrijke markt voor dit Midden-Europese land. Passend binnen het Vakantiebeursthema ‘Onvergetelijke Bestemmingen’ brengt Slovenië op de komende editie alle bekende en eenmaal bezochte, onvergetelijke toeristische troeven onder de aandacht. Het land pakt groots uit op de komende Vakantiebeurs. Dit biedt de gelegenheid aan tal van nieuwe bestemmingen om zich aan de beursbezoekers te presenteren. Daarnaast plaatst Slovenië de tot dusverre minder belichte mogelijkheden voor uiteenlopende actieve vakanties in de schijnwerpers. De publieksdagen van de Vakantiebeurs zijn van woensdag 12 januari tot en met zondag 16 januari 2011.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.