>Smaakmarkt in Brabant

>Beter Eten 2010 – het “real food festival” voor iedereen die van beter, gezonder en smakelijker eten houdt – vindt van 17 tot en met 19 september plaats in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Het verwachte aantal van tenminste 25.000 bezoekers komt op 12.500 vierkante meter alles te weten over de herkomst en bereiding van “eerlijk gefabriceerde, biologische en smaakvolle producten”. Ook vinden er diverse kookworkshops en proeverijen plaats. In het kindertheater leren de jongste bezoekers door middel van kooklessen en fruitproeverijen hoe belangrijk het is om gezond te eten.
Beter Eten 2010 wordt volgens eigen zeggen de grootste overdekte smaakmarkt van Nederland waar bezoekers – volwassenen en kinderen – versproducten kunnen proeven, ruiken en kopen. 
Bezoekers die hun kookkunsten willen verbeteren krijgen in het kooktheater ‘les’ van een kok en kunnen na afloop de benodigde ingrediënten kopen en daarmee thuis gasten verrassen. Liefhebbers van een glas biologische wijn of een verse smoothie kunnen hiervoor terecht in de sfeervolle herberg en voor de jongste bezoekers worden kinderkooklessen en fruitproeverijen georganiseerd. Beter Eten 2010 is op vrijdag 17 september geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op zaterdag 18 september van 11.00 tot 18.00 uur en op zondag 19 september van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.betereten2010.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.