>Win een fietsreis in Oregon

>

De regio rondom Mt. Hood in het Amerikaanse Oregon – Mt. Hood Territory – heeft een applicatie voor de mobiele telefoon ontwikkeld. De fervente fietser kan nu via de iPhone, iPod Touch en Blackberry Smartphones verschillende fiets-tools bekijken. Bovendien wordt er een fietsreis verloot.
‘Wij weten dat veel fietsers hun mobiele telefoon meenemen voor noodgevallen. Vanaf nu krijgt de telefoon naast deze nuttige, ook een leuke functie,’ aldus Dan Kaufman presentator van  het wekelijkse fietstelevisieprogramma van Portland ‘CrankMyChain!’. ‘Naast interessante informatie, krijgt men toegang tot uitgebreide routekaarten van 10 specifieke routes, waarbij bijvoorbeeld staat aangegeven waar een winkel is voor het aanschaffen van een powerbar of energydrink voor onderweg.’ Bovendien biedt de applicatie interessante stops, adressen van fietswinkels en een routeoverzicht waarop verschil in hoogte en klimpercentage staat aangegeven. Bekijk de virtual tour via:  www.mthoodterritory.net/mobile.
Het project valt samen met de Mt. Hood Territory ‘Bike On!’ zomercampagne, waar fietsvideo’s geplaatst kunnen worden om kans te maken op prijzen. Beide campagnes zijn geïnitieerd om reizigers en inwoners van Oregon te inspireren de weg op te gaan met twee wielen.
De routes zijn tevens via de website www.MtHoodTerritory.com/bikeon te downloaden in een pdf bestand. Hier vind je ook stads- en mountainbikeroutes. Alle routes zijn gratis te downloaden.
Men maakt kans op een 3 daagse fietsvakantie voor twee personen, inclusief verblijf in de Mt. Hood Territory, $ 500 zakgeld en een videocamera. Vul het formulier in op de website www.MtHoodTerritory.com/bikeon/contest. De winnaar wordt voor 31 augustus 2010 random geselecteerd.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.