>Corpus krijgt hotel

>Corpus, de attractie waarbij je door het menselijk lichaam kunt wandelen, krijgt een eigen hotel, zodat bezoekers makkelijker meerdaagse bezoeken kunnen afleggen. Deze zomer is gestart met de bouw  in Oegstgeest. Het viersterrenhotel komt te staan naast Corpus ‘reis door de mens’ in Oegstgeest. Corpus is de enige attractie ter wereld waar bezoekers, met behulp van de meest recente technieken op het gebied van animaties, geluid en 3D-effecten, inzicht krijgen in de werking van het menselijk lichaam.
Op een later tijdstip zal bekend worden gemaakt onder welke ‘brand’ het hotel geëxploiteerd gaat worden. Het internationale hotel moet een moderne, trendy uitstraling krijgen en de kernwaarden van Corpus uitstralen: veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven. Naast de gebruikelijke faciliteiten, zal het hotel beschikken over 173 kamers, een business centre, themarestaurants en een fitness/wellness centre. Voor congressen, vergaderingen en ontvangsten zijn naast de bestaande grote congreszaal voor 540 personen en een ontvangst/receptie hal voor 500 personen in Corpus, zes nieuwe vergaderzalen beschikbaar. Onder het hotel wordt een parkeergarage gebouwd. Het hotel zal medio 2012 operationeel zijn. Het Corpus hotel komt te liggen aan de A44 in Oegstgeest, tegenover de Universiteit van Leiden en in de nabijheid van diverse attracties in de regio, waaronder de Keukenhof, Madurodam en Duinrell. www.corpusexperience.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.