>KidsKompas Londen verschenen

>KidsKompas Londen is verschenen. Het is een nieuwe uitgave in de reeks kinderreisgidsen van auteurs Dagmar Jeurissen & Janneke van Amsterdam. Na een KidsKompas over Parijs, België en Barcelona vonden zij het de hoogste tijd om Londen in kaart te brengen. Wat zijn hier de leukste bezienswaardigheden, activiteiten, winkels en restaurants voor kids? Hoe zorg je er als ouders voor dat je na een citytrip Londen niet compleet blut bent én wat zijn de ingrediënten voor een goede voorbereiding met de nodige voorpret? Daarnaast staat de gids vol leuke weetjes en achtergrondverhalen. Waarom eten de Britten witte bonen als ontbijt en hoe zit het met de Olympische Spelen? 
De reeks KidsKompas bestaat uit reisgidsen voor kinderen. In deze reisgidsen vinden kinderen (en hun ouders) alle informatie en leuke weetjes voor een bezoek aan een land, streek of stad. De eerste uitgave in de reeks was KidsKompas Parijs (2003) en deze bleek gelijk succesvol. Daarna volgden KidsKompas België (2005), Barcelona (2006) en een tweede editie van Parijs (2008).
Kinderpsycholoog Janneke van Amsterdam en journalist en vertaler Dagmar Jeurissen bundelden in 2002 hun krachten en startten Cheeky Monkeys, een uitgeverij van kinderreisgidsen. Met de reeks willen de auteurs laten zien dat ook een (wereld)stad erg leuk voor kinderen kan zijn. KidsKompas Londen is te bestellen via www.cheekymonkeys.nl en www.juffrouwuil.nl. De gids is ook te bestellen via de boekhandel. KidsKompas Londen kost € 12,95. Uitgever: Cheeky Monkeys. ISBN 9789080764156.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.