>Luxe hotel opent in Portugal

>

>Luxe hotel opent in Portugal 9

The Oitavos is een nieuw 5-sterrenhotel en spa dat deze maand (september 2010) z’n deuren heeft geopend in Portugal. Het hotel ligt een 20-tal minuten ten westen van Lissabon, in het Sintra Cascais Nationale Park en vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over de West-Atlantische kustlijn. The Oitavos ligt ingebed tussen de zandduinen en pijnbomen en valt op door het eigentijdse design, met de strakke lijnen en de vele glaspartijen die de aandacht steeds opnieuw naar buiten trekken.

The Forte is een unieke plek en een volledig afgezonderde privé-suite, die deel uitmaakt van het Oitavos complex. Het gebouw ligt te midden van het Oitavos Dunes golfterrein in het Sintra Cascais National Park en is 100m² groot. Het omvat ondermeer een king-size slaapkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een privé openluchtzwembad, een zonneterras en een persoonlijke butler die voor je klaar staat.

Het familiehotel en ook deze suite vormen de laatste stap in de ontwikkeling van het Quinta Da Marinha Original vastgoed. The Forte kan je per privé-buggy bereiken via het Oitavos Dunes golfterrein, een van de meest gelauwerde golfterreinen in Europa.
Wie verblijft in The Forte, heeft ook toegang tot alle faciliteiten van het hotel zelf, zoals de spa, 3 gastronomische restaurants, de health & racket club en de paardenrijschool die allen op het Quinta Da Marinha Original landgoed terug te vinden zijn. Met een privé-landingsbaan vlakbij en Lissabon op slechts 20 minuten rijden is The Forte een ideaal relaxoord vanuit alle Europese steden. Het hotel telt 142 ruime kamers.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.