>Naar een houthakkerslodge in Lapland

>

>Naar een houthakkerslodge in Lapland 9

Scandinavian Wintersports wil ook dit jaar haar reputatie als innovatieve reisorganisatie eer aandoen met enkele nieuwe en bijzondere reizen naar Lapland. De gespecialiseerde reisorganisatie heeft veel profijt van een eigen kantoor in zowel Lapland alsmede in Nederland. Tevens bezit Scandinavian Wintersports een volledig gerestaureerde 100 jaar oude houthakkerslodge die bij veel reizen als uitvalsbasis dient.
De lodge ‘Ukonhattu’ staat zo’n 120 km boven de poolcirkel in Lapland aan de rand van een meer en met uitzicht op de bergen van het Pyhä-Luosto National Park.
2011 Belooft een goed Noorderlicht jaar te worden! Vandaar dat er vanuit de lodge een Noorderlicht themareis wordt georganiseerd, waarbij de nadruk ligt op het zien van Noorderlicht, maar tevens de andere hoogtepunten van een bezoek aan Lapland op het programma staan.
Ook nieuw is het ‘Laps Wintersportavontuur XXL’, dat vooral bedoeld is voor de avontuurlijke Lapland- ganger. Een unieke combinatie van een tweedaagse hondensledetocht en een tweedaagse sneeuwscootertocht in één week. Verder zijn er enkele nieuwe reizen op nieuwe bestemmingen en andere accommodaties. Vanaf dit jaar is het mogelijk om een weekje te proeven van het werk op een huskyfarm.
Voor meer reizen en overige info: www.scandinavianwintersports.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.