>Nieuw Landalpark geopend

>Nabij Orvelte in Drenthe is het Landal bungalowpark ‘Orveltermarke’ officieel geopend. ‘Orveltermarke’ bij Witteveen beslaat 25 hectare en telt op dit moment 100 vakantiehuisjes. Dat moeten er 220 worden. Bezoekers van het park kunnen naar het monumentendorp Orvelte, Westerbork en de omliggende natuurgebieden. Terwijl het park veel voorzieningen biedt, trekken ‘Landalgasten’ er ook graag op uit: Volgens commercieel Landal-directeur Bas Hoogland is er een groeiende belangstelling voor steeds grotere huisjes: “‘De laatste jaren zien we grotere groepen op een bungalow komen. Drie generaties: opa, oma, kinderen en kleinkinderen. Men vindt het leuk om samen dingen te doen, samen op vakantie te gaan.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.