>Schone energie in Italiaans hotel

>

Het eerste klimaatneutrale hotel van Milaan opende gisteren op feestelijke wijze, officieel haar deuren in het kloppend hart van de Italiaanse mode, design en lifestyle. Het Milano Scala hotel ligt in de artistieke en culturele wijk Brera op loopafstand van de kathedraal Duomo, bekende theaters en musea als La Scala Theatre, Vittorio Emanuelle galerie en de exclusieve winkelstraten Via Montenapoleone en Via della Spiga. Voor de stijl en het interieur heeft het nieuwe, charmante boutique hotel inspiratie gehaald uit de muzikale cultuur van Milaan. Het zeven verdiepingen tellende hotelgebouw dateert uit eind 19e eeuw. Het Hotel Milano Scala is het eerste klimaatneutrale hotel in de stad – en één van de weinige in Italië. Energie wordt uitsluitend ingekocht van leveranciers die gebruik maken van schone energiebronnen, waardoor de CO2 uitstoot aanzienlijk wordt gereduceerd.
Milaan staat bekend om haar cultuur van muziek en opera. Dit komt terug in zowel de naam als het interieur van Milano Scala. De oude palazzo is volledig gerenoveerd en biedt ruimte aan 62 kamers en 10 suites waarvan sommigen zijn vernoemd naar beroemde opera’s, zoals de “Carmen” en de “La Boheme” Suite. Het hotel beschikt bovendien over een sfeervol restaurant en het Sky Terrace; een schitterend terras met adembenemend uitzicht over het historisch centrum van Milaan. Gasten kunnen gebruik maken van fitness- en ontspanningsruimten en drie vergaderzalen. www.hotelmilanoscala.it

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.