>Tel Aviv in reisprogramma op 3

>

Omroep BNN besteed zondag 12 september uitgebreid aandacht aan de Israëlische stad Tel Aviv in het programma 3 op reis. Presentator Dennis Storm begeeft zich in het uitgaansleven en ontmoet de lokale bevolking op het strand van Tel Aviv. Tijdens een bezoek aan de Israëlische Gay Pride laat hij zien hoe homovriendelijk de stad is. Wandelend door de pittoreske wijk Neve Tsedek met de bekende Carmel markt en vele terrasjes geeft Storm de kijker onder andere een spoedcursus Hebreeuws. Storm: ‘Israël heeft mij als vakantiebestemming aangenaam verrast. Over Tel Aviv kan ik kort en krachtig zijn, heel relaxed en echt ontzettend leuk’.
BNN 3 op reis: 12 september 20:00 uur op NED 3.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.