>Vakantiebeurs voor vijftigplussers

>Van 15 t/m 19 september 2010 zal de Surinaamse touroperator METS Travel & Tours deelnemen aan de jaarlijkse 50Plus Beurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. METS Travel & Tours zal tijdens de beurs bezoekers informeren over de vele mogelijkheden die Suriname te bieden heeft als vakantiebestemming. Zo kan men de jungle gaan ontdekken en ontspannen in één van de recreatieoorden van METS Travel & Tours.
Senioren zijn veel ondernemender dan vroeger en dat wordt ook opgemerkt door METS Travel & Tours. De lokale touroperator kan op veel belangstelling rekenen van deze doelgroep. METS Travel & Tours is te vinden op stand 7A013 in de speciale Caribbean Paviljoen omringd door andere Caribische stands.
Suriname heeft de afgelopen tijd een enorme ontwikkeling gemaakt op het gebied van toerisme. Dit mede dankzij het feit dat de Lonely Planet Suriname heeft uitgeroepen tot de reisbestemming van 2010. Suriname heeft dan ook veel te bieden voor ondernemende vakantiegangers. Tijdens de boekpresentatie van Conservation International is Suriname als enige land ter wereld bestempeld als het land met het meeste ongerepte regenwoud ter wereld. Hiermee plaatst Suriname zichzelf op de kaart als eco bestemming.
De 18e editie van de 50Plus Beurs vindt zoals elk jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 16 t/m 19 september 2010. Op deze beurs kunnen vijftig plussers allerlei informatie vinden over wat Suriname heeft te bieden als vakantiebestemming. http://www.50plusbeurs.nl/

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.