>Fendt Tendenza Caravan van het Jaar

>

>Fendt Tendenza Caravan van het Jaar 13

De Tendenza 465 SFB van het Duitse Fendt is tot ‘Caravan van het jaar 2011’ verkozen. Fendt ontvangt deze jaarlijks uitgereikte vakjuryprijs, een initiatief van ANWB / KCK, dankzij de manier waarop is afgerekend met het behoudende interieurontwerp. De prijsuitreiking vond plaats op Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2010.
Het Tendenza-exterieur past weliswaar naadloos in de modellenlijn van Fendt, toch resulteren de grijswitte kleurstelling en sportieve elementen als lichtmetalen velgen en dakrailing in een geheel eigen gezicht. De echte kracht van de Tendenza zit echter van binnen, want daar hebben de ontwerpers krachtig afgerekend met Fendts traditie van behoudendheid. Het tweekleurige meubilair en de lila-beige bekleding harmoniëren tot een bijzonder geslaagd geheel. Dat de Tendenza slechts in één uitvoering leverbaar is geldt nauwelijks als een bezwaar, want de gekozen indeling heeft zijn populariteit inmiddels ruimschoots bewezen. Een extra pluspunt in dit geheel is de nieuwe SlimLine-koelkast, die de gebruiksmogelijkheden van de keuken aanzienlijk vergroot. De bekendmaking van de ‘Caravan van het Jaar’ vindt plaats op de openingsdag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van vrijdag 22 tot en met dinsdag 26 oktober wordt gehouden in het Jaarbeurscomplex in Utrecht.

0

Reacties

  1. Anonymous
  2. RagdolletjeO

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.