>Foto-expositie in Eindhoven

>Van dinsdag 9 november tot vrijdag 3 december is in de hal van het hoofdgebouw van de Technische Universiteit Eindhoven de tentoonstelling Bouw in Beeldprijs 2010: Back Home te zien. Deze fotografietentoonstelling is gekoppeld aan de landelijke Bouw in Beeld fotografieprijs die elk jaar wordt uitgereikt. De tentoonstelling was eerder te zien in het Cobra Museum in Amstelveen en Belvédère Maastricht.De tentoonstelling laat nieuw werk zien van tien genomineerde fotografen. Zij hebben dit  ontwikkeld binnen het thema Back Home. Er zit zeer veel diversiteit in het werk; van illegalen in de bossen van Calais, de metaforische en letterlijke weg van asielzoekers in Ter Apel, voormalige Oostblokgrenzen in Oost Europa en sporen van vroeger in een verkocht ouderlijk huis tot de thuiskomst van ex-gedetineerden, gemanipuleerde wolkenluchten, aan de straat gevonden tapijten en een spookstad in Californië.
www.bouwinbeeldprijs.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.