>Gezond op reis.nl blijft sponsor

>De voorlichtingscampagne ‘Gezondopreis.nl’ is voor het derde achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van de Vakantiebeurs. De organisatie ‘Gezond Op Reis’ stelt zich ten doel om vakantiegangers en zakenreizigers bewust te maken van gezondheidsrisico’s en preventie van infectieziekten. Een goede vakantie begint met een goede voorbereiding, ook op het gebied van gezondheid. Uitgangspunt van de Vakantiebeurs en Gezondopreis.nl is om het hele jaar door activiteiten te ontplooien in relatie tot gezondheid en vakantie. Dit is noodzakelijk, want nog steeds komen reizigers terug met bijvoorbeeld hepatitis en malaria. Reizigers stellen zich vaak onbewust bloot aan gezondheidsrisico’s. Veel reizigers zullen een kappersbezoek, de plaatsing van een tatoeage en/of piercing, of een manicure- of pedicurebehandeling niet direct zien als een risicovolle activiteit. Maar de kans op wondjes, met als gevolg hepatitis B besmetting tijdens een dergelijke behandeling, is wel degelijk aanwezig.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.