>Herfst in Madurodam

>De kleinste stad van Nederland pakt volgens eigen zeggen groot uit in de herfstvakantie. Van zaterdag 16 oktober tot en met zondag 31 oktober is er in Madurodam veel te doen voor jong en oud. Het is de laatste kans om de expositie Pluk in Madurodam te bezoeken, omdat deze na de herfstvakantie de deuren sluit. Daarnaast is elke avond om 19.45 uur de licht- en lasershow Madurodam by Light te zien.
Kinderen maken binnen in de expositiehal zelf mee wat Pluk beleeft aan de hand van spannende opdrachten. Buiten in de miniatuurstad zoeken ze naar hartelust de kwijtgeraakte Stampertjes. Hoogtepunt van de expositie zijn de bijna veertig originele tekeningen van Fiep Westendorp. De expositie is elke dag open van 10.00 – 18.00 uur.
Bezoekers beleven iedere avond om 19.45 uur een fascinerend Hollands sprookje dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. Madurodam by Light tovert door middel van video- en laserprojectie, computergestuurd licht, gekleurde fonteinen en via koptelefoons verspreid geluid het stadje om tot een groot openluchtspektakel. Meer informatie: www.madurodam.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.