>Journalisten winnen droomreis

>Twee journalisten, een documentairemaker en een investeerder mogen de komende maanden de halve wereld rondvliegen op kosten van luchtvaartmaatschappij Finnair. In ruil daarvoor worden ze geacht eerlijk op een website hun mening achter te laten. Meer dan 5200 personen uit 89 landen solliciteerden de weken naar een tijdelijke droombaan bij luchtvaartmaatschappij Finnair. Uit alle inzenders zijn er vier kandidaten geselecteerd die vandaag op de luchthaven van Helsinki tijdens een bijeenkomst voor media voorgesteld zijn. Het zijn journaliste Christina Lund Sorensen uit Kopenhagen, freelance journaliste Ella Marshall uit Londen, documentairemakerWarren Singh-Bartlett uit Beiroet en investeerder Wolfgang Wagner uit München. In totaal ontving Finnair uit Nederland 715 sollicitaties. Alle vier vertrekken vandaag naar hun eerste bestemming. Hun blogs en reisprogramma kunnen gevolgd worden via www.finnair.com/rethinkquality.
De vier gelukkigen krijgen een intensief reisprogramma naar ieder tien verschillende Finnair bestemmingen in Europa, Amerika en Azië waaronder New York, Hongkong, Delhi, Tokio, Seoel, Barcelona, Parijs, Moskou en Amsterdam. Zij vliegen zowel Economy als Business Class. Niet alleen de vluchten, hotelaccommodatie en maaltijden worden door Finnair aangeboden, ze krijgen eveneens een laptop en camera mee en ontvangen een vergoeding voor hun werk conform Finnair arbeidsvoorwaarden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.